• با انعقاد قرارداد توسط فناوران شهرک؛
  • محصولات فراسودمند از فیبر کنجد تولید می‌شود

  • ۰۸:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۱۰

قرارداد همکاری و مشارکت در تولید محصولات فراسودمند از فیبر کنجد میان شرکت سبز بنیان آرتین و شرکت دانش‌بنیان گز سکه از شرکت‌های مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به امضا رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، تشکیل گروه همکاری با هدف مشارکت در تولید فیبر کنجد و محصولات فراسودمند تولید شده از فیبر کنجد، از جمله مهمترین موارد همکاری دو شرکت در این تفاهم‌نامه است.

فیبر کنجد که از کنجدهای بهداشتی روغن‌گیری شده استخراج می‌شود، محصولی فراسودمند، طبیعی و با ارزش افزوده بالا است و به دلیل خواص غذایی منحصر به فرد و کیفیت مناسب باعث افزایش سلامت و بهبود کیفیت مواد غذایی می‌شود.

فیبرها علاوه بر اثرات مفیدی که بر سلامتی دارند، به دلیل ویژگی‌های عملکردی مناسب نظیر جذب آب، جذب روغن و افزایش ویسکوزیته، در صنایع غذایی کاربرد گسترده‌ای دارند.

این محصولات به عنوان جایگزین چربی در محصولات گوشت، غنی‌کننده نان و محصولات پخت و کنترل‌کننده‌ی کریستالیزاسیون در بستنی و محصولات لبنی استفاده می‌شوند. فرآورده‌های لبنی غنی شده با فیبر کنجد، فرآورده‌های گوشتی غنی شده با فیبر کنجد، فرآورده‌های نان شیرینی و شکلات با فیبر کنجد از جمله محصولات فراسودمند تولید شده از فیبر کنجد است.

شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با ایجاد و بهره‌برداری از مراکز رشد و پارک‌‌های علم و فناوری وابسته به خود توانسته است با نقش‌آفرینی در زیست‌بوم نوآوری و کارآفرینی و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای رشد و توسعه بیش از 500 شرکت و موسسه فناور، قدم‌های موثری را در راه توسعه اقتصادی کشور بردارد.

تعداد بازدید : ۱۶۶۶      تاریخ: 1397/04/10

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت